Winkwaves Masterclass: Sociaal Intranet

LocatieUNIT80, CABALLERO FABRIEKCategorieBijeenkomst
  • 1595
  • 2
  • Do 19 apr
    2018
  • 14:00-16:30
Voor iedereen

Je wilt een nieuw intranet. En nu? Welke ambitie heeft je organisatie en welke doelstellingen hebben de medewerkers? Hoe vertaal je dat vervolgens naar het gewenste online gedrag en de inrichting van het sociale intranet? Op 19 april nemen wij je van tool tot mindset mee in het waardevol implementeren van een sociaal intranet binnen grote én kleine organisaties.

Programma
In de Winkwaves Masterclass komen diverse aspecten van het implementeren van een intranet aan bod. Van ambitie tot ontwerp, visie naar functionaliteiten en theorie tot praktijk. Bewapend met deze kennis ga jij het tweede gedeelte van de Masterclass zelf aan de slag met het vormen van een proefdruk van je eigen sociale intranet. Daarbij staan de vier pijlers van de Winkwaves aanpak tot het implementeren van een waardevol sociaal intranet centraal. Geïnteresseerd geraakt? Meld je direct aan!

Praktische informatie:

Datum 19 april 2018
Start 13.30 uur
Borrel 16.30 uur
Einde 17.00 uur
Locatie Caballero Fabriek, Den Haag

Doelgroep

Managers HR, Communicatie, IT- en Changemanagers
die aan het begin staan van het selectieproces voor een nieuw sociaal intranet.

Aanmelden
Wij van Winkwaves helpen je op 19 april graag verder op weg naar een socialer intranet. Save the date en laat ons weten dat je van de partij bent. Dan sturen wij je alvast een aantal essentiële hulpmiddelen in het realiseren van een waardevol sociaal intranet.