Contacten

  • Milou Reiche
  • Rene

Winkwaves Masterclass: Sociaal Intranet

Je wilt een nieuw intranet. En nu? Welke ambitie heeft je organisatie en welke doelstellingen hebben de medewerkers? Hoe vertaal je dat vervolgens naar het gewenste online gedrag en de inrichting van het sociale intranet? Tijdens de Winkwaves Masterclass nemen wij je van tool tot mindset mee in het waardevol implementeren van een sociaal intranet binnen grote én kleine organisaties.

Deze middag komen diverse aspecten van het implementeren van een intranet aan bod. Van ambitie tot ontwerp, visie naar functionaliteiten en theorie tot praktijk. Bewapend met deze kennis ga jij het tweede gedeelte van de Masterclass zelf aan de slag met het vormen van een proefdruk van je eigen sociale intranet. Daarbij staan de vier pijlers van de Winkwaves aanpak tot het implementeren van een waardevol sociaal intranet centraal.

Interessant voor: Managers HR, Communicatie, IT- en Changemanagers die aan het begin staan van het selectieproces voor een nieuw sociaal intranet.

Geïnteresseerd of vragen? Save the date en laat ons weten dat je van de partij bent. Dan sturen wij je in return alvast een aantal essentiële hulpmiddelen in het realiseren van een waardevol sociaal intranet.

Praktische informatie:
Inloop is vanaf 13:30 en om 14:00 starten we met het programma. Tot circa 15:15 wordt je meegenomen in een praktijkcase en krijg je een kijkje in de functionele aspecten van een sociaal intranet. Het tweede deel van de masterclass gaat om het zelf doorlopen van de vier pijlers van de participatiegedreven aanpak. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Aanmelden kan hier!

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Locatie

Betrokken

Milou Reiche
Rene
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.