Bijeenkomst

  • 5 oktober 2017
  • gehele dag

Prodentfabriek, Amersfoort

  • 224
  • 0

contacten

  • Milou Reiche

deelnemers

Kom naar het Nieuw Organiseren Festival

Wil je meer leren over nieuwe vormen van organiseren? En wil je er zelf mee aan de slag? Kom dan naar het Nieuw Organiseren Festival op 5 oktober 2017!

De wereld verandert in sneltreinvaart. In de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven staan organisatie en mens onder druk om te veranderen. Maar het is niet voor iedere organisatie even makkelijk om met deze veranderingen om te gaan. Nieuw organiseren helpt hier bij. Omdat het beter kan – en moet.

Leer op deze dag van de pioniers van het nieuwe organiseren. Ga met elkaar in gesprek over de valkuilen en hacks. Leer hoe je beter kunt vergaderen, beslissingen kunt nemen en met elkaar kunt samenwerken. Sta stil bij de bedoeling en maak een sprong in het diepe van het experiment van het nieuw organiseren.

Ontbijt en diner
Omdat wij van nieuw organiseren zijn, doen we het dit jaar uiteraard weer anders. Zo hebben we aan het succesvolle Festival van vorige jaar twee elementen toegevoegd: het toffe bazen-ontbijt; ben je directeur, bestuurder of manager? Word in anderhalf uur bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuw organiseren door toffe sprekers. het NOx-lezingen diner; een heerlijke maaltijd met tussen de gangen door inspirerende korte presentaties van nieuw organiseerders en andere NO-goeroes. Voor elk onderdeel kun je afzonderlijk kaarten bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook de hele dag komen. Dan ben je in één keer helemaal bijgepraat en geïnspireerd door nieuw organiseren.

Meld je aan via http://www.nieuworganiseren.nu/nof17/

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

trefwoorden

Betrokken

Milou Reiche