Praktijkseminar: Communities in het onderwijs

LocatieMedia Parkboulevard 1, 1217 WE HilversumCategorieBijeenkomst
  • 1350
  • 4
  • Do 2 feb
    2017
  • 13:00-17:00
Voor iedereen

Ben jij op zoek naar manieren om het kennisdelen, samenwerken en verbinden in het onderwijs te faciliteren en denk je dat een community daar bij kan helpen? Dan ontmoeten we je graag op donderdag 2 februari in Hilversum tijdens het praktijkseminar: Communities in Onderwijs.

Een middag in het teken van de praktijkervaringen van Samenwerkingsverband Passend primair onderwijs Noord-Kennemerland en WijkLink Oost; het platform van de Saxion Parttime School. Ook komen de laatste ontwikkelingen op het gebied van communities in het onderwijs aan bod.

Lees meer over de sprekers.

Voor wie?

Dit seminar is voor de (interne) communicatie-, informatie- , beleidsmanager of docent die meer informatie zoekt over het starten met een community voor kennisdeling, samenwerking en communiceren. Voor (netwerk)organisaties die zich aan het ori├źnteren zijn op een nieuwe community en (netwerk)organisaties die een sociale laag over een bestaand platform willen.

Meld je aan!

Deelname is gratis en geheel vrijblijvend maar we vinden het wel fijn om te weten dat je komt. Aanmelden doe je hier.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het event, de sprekers, de locatie en het programma verwijzen we je door naar onze website communities in het onderwijs.

Reacties

2 reacties, meest recent: 23 januari 2017