Werken bij Winkwaves

Vacature: DevOps Engineer

  • jun 2015
  • 6689

Programmeer mee aan seriously social enterprise software, volledig gebouwd in Ruby on Rails door Winkwaves uit Den Haag (Caballero Fabriek). Wij werken voor klanten als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile. Wil je zorgen voor een stabiele beschikbaarheid van een complexe SaaS-applicatie? Wil je groeien binnen een complexe, grote applicatie? Kom dan als DevOps (M/V) ons team versterken.

Wie zijn wij?

Wij van Winkwaves maken sinds 2006 software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Inmiddels is dit gereedschap in cocreatie met onze klanten, geƫvolueerd tot Harmonics, seriously
social enterprise software voor intranetten en communities. We bieden het aan als SaaS. Met onze participatiegedreven aanpak helpen wij van Winkwaves organisaties bij de inzet van Harmonics. Onze missie is "Geniet van de gedachte dat het anders kan met goed gereedschap voor
lerend en lenig organiseren".

Wie jij bent?

Wij hopen dat je nieuwsgierig en nauwkeurig bent. Dat je liever eerst nadenkt voordat je gaat doen. Maar dat je niet zolang nadenkt dat er voor doen geen tijd meer is. Wij hopen dat een Linux omgeving voor jou geen geheimen kent. Wij hopen dat je net zoveel van innovatie als van betrouwbaarheid houdt. Mochten we tot overeenstemming komen, dan hopen we dat je je verantwoordelijk zult voelen voor het succes van onze software in het dagelijks leven van onze klanten.

Ben je er nog?

Dan worden we graag iets specifieker over de vacature. Wij hebben een team van ontwikkelaars en zoeken uitbreiding met een DevOps met enige jaren ervaring die graag een grote SaaS-applicatie in de lucht helpt houden. Wij verwachten dat je in staat bent om onze servers en services beschikbaar te houden en verder te ontwikkelen. Onze servers draaien met Gentoo Linux en worden beheerd met Puppet. Wij verwachten dat je in staat bent om Support te ondersteunen bij het afhandelen van klantvragen en dat je in Ruby on Rails nieuwe functionaliteiten kunt bouwen binnen het grote raamwerk van Harmonics. Wij werken met Ruby on Rails, HTML5, CSS3, Sass, Compass, Javacscript, JQuery en MariaDB onderdelen. En dan hebben we ook nog Cucumber, Jenkins en rspec in ons repertoire.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij van Winkwaves maken werk 'seriously social'. Wij ontwikkelen social enterprise software waarmee we de slagvaardigheid van professionals vergroten: Harmonics. Voor de inbedding van de software in de organisatie en de transformatie van de organisatie naar een Social Enterprise hanteren we de 'participatiegedreven' aanpak.

We hebben een sterke inhoudelijke drive en ontwikkelen onze SaaS applicatie continu door in co-creatie met onze klanten. Dit doen wij vanuit de Caballero Fabriek ( CabFab) in Den Haag.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibel werken is natuurlijk wat wij van je verwachten.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Gezamenlijke lunch al dan niet op ons eigen terras aan het water.

Reageren?

Ga dan met ons het gesprek aan en vertel hoe jij deze rol zou invullen. Ook als je parttime wilt werken of met flexibele werktijden, ben je van harte welkom om te reageren! Dit doe je door een e-mail te sturen aan info@winkwaves.com. Voor vragen over deze vacature kun je ons bellen op 070 7119 119 en vragen naar Hans de Graaff.

Acquisite naar aanleiding van deze vacature wordt op prijs gesteld. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen niet worden meegenomen in de selectie.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.