Een sociaal intranet voor Novagraaf

  • apr 2015
  • 2688
Portfolio

Een social samenwerkomgeving die medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk verbindt. Met die wens benaderde het internationale octrooi- en merkenbureau Novagraaf Winkwaves in januari 2014. In januari 2015 is NovaNet, het sociale intranet op basis van Harmonics, organisatiebreed gelanceerd.

Ingericht op projectmanagement, document management en social interactiemogelijkheden biedt NovaNet ruim 400 professionals, internationaal verspreid over 13 kantoren de mogelijkheid om het samenwerken, kennisdelen en communiceren te versterken. Om NovaNet te faciliteren als waardevol instrument in de werkzaamheden van de medewerkers zijn webinars georganiseerd door projectmedewerkers van Novagraaf en Winkwaves. Zo zijn gebruikers nationaal en internationaal wegwijs gemaakt door de omgeving.

Wil je meer weten over social enterprise software Harmonics en de toepassing binnen bedrijven als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile? Neem dan een kijkje in ons Portfolio, meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op.