Winksels

Het nieuwe organiseren: Sturing & Ruimte en de Management Mixer

  • mrt 2015
  • 1
  • 1037

Wow! Het kan. Anders! staat dinsdagmiddag 24 maart in het teken van twee inspirerende workshops over Het nieuwe organiseren met managementconcept Sturing & Ruimte van onze kennispartners Proven Partners en Pentascope met de Management Mixer. Wil je hier bij zijn? Winkwaves neemt introducés mee om kennis te laten maken met het jaarprogramma van Het kan. Anders. Meld je dus snel bij ons aan!

Management Mixer

Een DJ aan de knoppen van het management? In deze workshop worden beeld en geluid ingezet als katalysator om dimensies van organisaties te verkennen. Hoe gaan we en hoe ga ik om met organisatie dimensies als macht, orde, samenwerking, visie, harmonie, lol in het werk? Na de workshop heb je een nieuwe kijk op organisaties gekregen en hoe je daar zelf in kunt acteren. Engbert Breuker werkt er naar toe dat iedere deelnemer met een persoonlijk actielijstje voor zichzelf, zijn team en zijn organisatie naar huis gaat. Meer informatie over de workshop kun je hier vinden.

Het nieuwe organiseren

Leo van de Vorst, oprichter van Proven Partners neemt ons mee in de wereld van het nieuwe organiseren middels het managementconcept “Sturing & Ruimte”. In 2009 ontving dit concept de prijs voor het beste sociaal innovatieve idee. Het speelt in op de paradox van het verenigen van maximale ruimte met maximale sturing. Meer informatie over de workshop kun je hier vinden.

Ga mee als introducé van Winkwaves

Spreekt deze workshop en/ of het thema: Anders organiseren je aan, maar weet je nog niet zeker of je in een seat voor het jaarprogramma van Het kan Anders wilt investeren? Neem dan contact met ons op voor 20 maart. Wij van Winkwaves mogen als kennispartner van de Academy introducés meenemen die 3 maart willen proeven van het Het kan. Anders concept!

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 24 maart, 13.30 uur - 17.15 uur (inloop vanaf 13.15 uur).
  • IJzaal van de Tolhuistuin (IJpromenade 2 in Amsterdam - recht tegenover Centraal Station, aan de Noordelijke IJoevers), klik hier voor de routebeschrijving.

Kom je ook naar deze workshop? Meld je dan hier aan! We hopen op je komst.

Reacties

één reactie, 15 maart 2015