Delen is het nieuwe vermenigvuldigen op Smart Sharing

  Op het nieuwe Samsung platform Smart Sharing "is 'delen' het nieuwe vermenigvuldigen" zo stelt Marcel Kesselring, community manager van het onlangs gelanceerde onderwijsinnovatieplatform. Een platform gericht op het faciliteren van onderwijsprofessionals om slimmer te delen, te leren en les te geven. Een idee uit de koker van het Smart Education Hub (SEH)-programma van Samsung.

  Een sociaal intranet voor onderwijsinnovatie

  Smart Sharing is gebouwd met social enterprise software Harmonics en in samenwerking met Innofun opgezet. Kesselring: "Het Smart Sharing-platform heeft de vorm van een sociaal intranet. Gebruikers moeten eerst een profiel maken om vervolgens content te kunnen posten en lezen." Een vorm waarin het delen en borgen van kennis en ervaring geheel in het teken staat van de ambitie om het onderwijs in Nederland toekomstproof te maken.

  Wil je meer weten over social enterprise software Harmonics en de toepassing binnen bedrijven als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile? Neem dan een kijkje in ons Portfolio, meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op.

  Reacties

  Plaats als eerste een reactie

  Portfolio

  Portfolio

  jan 2015

  • 2522

  Contact

  Milou Reiche Milou Reiche

  Betrokken

  Milou Reiche
  Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.