Een sociaal en persoonlijk intranet voor Ormit België

  Na Ormit Nederland heeft ook Ormit België een sociaal intranet, gebouwd met Winkwaves social enterprise software Harmonics. De reacties na de lancering zijn positief. Catherine Brems, projectmanager van het sociale intranet: "We hebben ontzettend leuke reacties gehad en iedereen is enthousiast. Wij merken nu al meer betrokkenheid en interactie op het nieuws dat we delen."

  "Een sociaal en persoonlijk intranet"

  Ormit is specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. Voor het intern samenwerken, kennisdelen en communiceren heeft Ormit Nederland eind 2012 gekozen voor Harmonics. Sinds oktober 2013 heeft de Belgische zuster ook een eigen Harmonics platform, Informit.be.

  Medewerkers delen nu al meer nieuws

  Catherine Brems: "De nieuwe Informit.be is een manier om onze werknemers te betrekken bij wat Ormit is en doet. Het is virtuele communicatie, maar toch op een persoonlijke manier. Je kan immers reageren op mensen hun bijdrages, iedereen kan gemakkelijk iets posten en je ziet zelf de foto van de persoon die iets zegt. Onze werknemers zijn volop bijdrages aan het posten en aan het reageren op bijdrages van anderen. Nieuwsfeiten, weetjes of updates worden sneller en op een leukere manier gedeeld dan vroeger. Kortom, een sociaal en persoonlijk intranet."

  Wellicht vind je dit ook interessant om te lezen:

  Reacties

  Plaats als eerste een reactie

  Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

  Portfolio

  Portfolio

  okt 2013

  • 861

  contact

  Milou Reiche Milou Reiche

  Betrokken

  Milou Reiche