Een sociaal en persoonlijk intranet voor Ormit België

  • okt 2013
  • 2777
Portfolio

Na Ormit Nederland heeft ook Ormit België een sociaal intranet, gebouwd met Winkwaves social enterprise software Harmonics. De reacties na de lancering zijn positief. Catherine Brems, projectmanager van het sociale intranet: "We hebben ontzettend leuke reacties gehad en iedereen is enthousiast. Wij merken nu al meer betrokkenheid en interactie op het nieuws dat we delen."

"Een sociaal en persoonlijk intranet"

Ormit is specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. Voor het intern samenwerken, kennisdelen en communiceren heeft Ormit Nederland eind 2012 gekozen voor Harmonics. Sinds oktober 2013 heeft de Belgische zuster ook een eigen Harmonics platform, Informit.be.

Medewerkers delen nu al meer nieuws

Catherine Brems: "De nieuwe Informit.be is een manier om onze werknemers te betrekken bij wat Ormit is en doet. Het is virtuele communicatie, maar toch op een persoonlijke manier. Je kan immers reageren op mensen hun bijdrages, iedereen kan gemakkelijk iets posten en je ziet zelf de foto van de persoon die iets zegt. Onze werknemers zijn volop bijdrages aan het posten en aan het reageren op bijdrages van anderen. Nieuwsfeiten, weetjes of updates worden sneller en op een leukere manier gedeeld dan vroeger. Kortom, een sociaal en persoonlijk intranet."

Wil je meer weten over social enterprise software Harmonics en de toepassing binnen bedrijven als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile? Neem dan een kijkje in ons Portfolio, meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op.