Het bieden van de beste zorg met het JBZ Kenniscafé

  • mei 2014
  • 4142
Portfolio

Het bieden van zorg van voortreffelijke kwaliteit door efficiënt en zelfstandig samen te werken. Dat is de motivatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) om een samenwerking met Winkwaves aan te gaan. Op basis van social enterprise software Harmonics is een uniek digitaal kennisdeel- en samenwerkplatform voor de medewerkers en medisch specialisten van het JBZ gelanceerd.

Informatie op één plek samengebracht, overal en altijd toegankelijk

Deze digitale ontmoetingsplek maakt het voor medewerkers mogelijk om digitaal op één plek met elkaar samen te werken en kennis te delen. De toelichting in het persbericht van JBZ:

"Een groot voordeel is dat het Kenniscafé overal toegankelijk is, vanuit huis, op het werk, via een computer en via tablet of mobiel. Alle informatie wordt op één plek samengebracht en verbindt medewerkers aan elkaar, zodat zij, samen, nog efficiënter hun werk kunnen doen. In het Kenniscafé kunnen medewerkers namelijk samen op één plek aan (organisatiebrede) projecten werken. Het is een makkelijk instrument om met elkaar van gedachten te wisselen en ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Het Kenniscafé bevat bovendien een smoelenboek waarin je kunt opzoeken welke expertise of talenten collega’s hebben."

Bekijk de video: een rondleiding op het JBZ Kenniscafe:

Een rondleiding

Wil je meer weten over social enterprise software Harmonics en de toepassing binnen bedrijven als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile? Neem dan een kijkje in ons Portfolio, meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op.