Het bieden van de beste zorg met het JBZ Kenniscafé

  Het bieden van zorg van voortreffelijke kwaliteit door efficiënt en zelfstandig samen te werken. Dat is de motivatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) om een samenwerking met Winkwaves aan te gaan. Op basis van social enterprise software Harmonics is een uniek digitaal kennisdeel- en samenwerkplatform voor de medewerkers en medisch specialisten van het JBZ gelanceerd.

  Informatie op één plek samengebracht, overal en altijd toegankelijk

  Deze digitale ontmoetingsplek maakt het voor medewerkers mogelijk om digitaal op één plek met elkaar samen te werken en kennis te delen. De toelichting in het persbericht van JBZ:

  "Een groot voordeel is dat het Kenniscafé overal toegankelijk is, vanuit huis, op het werk, via een computer en via tablet of mobiel. Alle informatie wordt op één plek samengebracht en verbindt medewerkers aan elkaar, zodat zij, samen, nog efficiënter hun werk kunnen doen. In het Kenniscafé kunnen medewerkers namelijk samen op één plek aan (organisatiebrede) projecten werken. Het is een makkelijk instrument om met elkaar van gedachten te wisselen en ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Het Kenniscafé bevat bovendien een smoelenboek waarin je kunt opzoeken welke expertise of talenten collega’s hebben."

  Bekijk de video: een rondleiding op het JBZ Kenniscafe
  Een rondleiding

  Reacties

  Plaats als eerste een reactie

  Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

  Portfolio

  Portfolio

  mei 2014

  • 1497

  contact

  Milou Reiche Milou Reiche

  Betrokken

  Milou Reiche