Medewerkers wereldwijd verbinden met VG Interactive

  • jan 2014
  • 3140
Portfolio

Sinds 1846 is textielbedrijf Vlisco Group (VG) hard op weg naam te maken van internationale allure. Hedendaags is Vlisco vooral bekend van de "African print design" stoffen die VG ontwerpt, produceert en distribueert naar consumenten in Afrika en naar Afrikaanse consumenten in Londen, Brussel en Parijs. Deze international doet dit sinds 2012 met een sociaal intranet op basis van Winkwaves social enterprise software Harmonics.

Wereldwijd verbinden met VG Interactive

Tamara Schoon, Corporate Communications Manager VG, "VG Interactive, is ons intranetmagazine waartoe alle medewerkers in Afrika en Nederland toegang hebben, elkaars idee├źn en werk kunnen delen en zo elkaar kunnen inspireren. Beelden van onze modeshows in Afrika bijvoorbeeld zijn met een paar klikken direct te zien door alle medewerkers van Vlisco Group."

Inspiratie delen & ambities verwezenlijken

Er is genoeg inspiratie te delen en te borgen. Schoon "We willen duidelijk maken waar we als Vlisco Group voor staan en wat we willen uitdragen, zowel intern als extern. We willen bijvoorbeeld onze rijke geschiedenis van 165 jaar meer in de kijker zetten." En ook een flinke ambitie blijft niet uit, "Aan het eind van dit jaar weet iedere medewerker van Vlisco Group waar wij als organisatie voor staan. Iedere medewerker wordt aangemoedigd met onze kernwaarden aan de slag te gaan, elkaar te inspireren en zo de Vlisco Group naar een hoger plan te tillen."

Wil je meer weten over social enterprise software Harmonics en de toepassing binnen bedrijven als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank en T-Mobile? Neem dan een kijkje in ons Portfolio, meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact met ons op.