Winksels

Een vliegende start voor sociaal intranet “ALD Live”

  • jul 2013
  • 1684

Voor Winkwaves en partner Syndesmo stond afgelopen week in het teken van de lancering van ALD Live, het sociaal intranet platform van ALD Automotive Nederland. Verwezenlijkt op basis van Winkwaves Harmonics, en onderdeel van een strategietraject tussen ALD en Syndesmo waarin het permanent inbedden van "vrijheid in mobiliteit" in de organisatie centraal staat.

Met de ambitie om samenwerking te bevorderen, efficiënt kennis te delen en mensen vanuit hun kracht te laten werken werd het platform op ludieke wijze gelanceerd. Syndesmo’s Victor Wollaert: “Bij ALD gebruikten we de zoektocht naar een verborgen prijs om medewerkers hun profiel te laten vullen, het platform te leren kennen en samen relevante organisatievraagstukken op te laten lossen door middel van samenwerken, onderhandelen en natuurlijk het ALD Live platform.”

Een manier om de dynamiek van het sociale intranet te vertalen in een spel en medewerkers tegelijkertijd te enthousiasmeren en op te leiden voor het platform. Een succes? Een medewerker op ALD Live, 'Leuk te zien dat het overgrote deel van onze collega's fanatiek aan de slag waren met het spel en dus met Live. Een leuk concept/vorm! Nu komt het er op aan dat we Live ook echt gaan 'liven'. Maar deze eerste dag belooft veel goeds!'

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.