Air France KLM over op social business software Harmonics

  • mei 2013
  • 1
  • 3146
Winksels

Sinds mei zijn wij van Winkwaves druk bezig met het overzetten van onze klanten op derde generatie social business software Harmonics. Naast onder andere Ormit, Reinier de Graaf Groep en Start Foundation was afgelopen week Air France KLM aan de beurt met hun Harmonics omgeving, ishare.

Het nieuwe ishare design dat speciaal ontworpen is binnen de richtlijnen van de huisstijl van Air France KLM is met enthousiasme ontvangen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe online helpmodule (een virtuele rondleiding door de Harmonics omgeving). De helpmodule toont de gebruikers in korte tijd de hervormde en overzichtelijke user interface met onder andere het vernieuwde menu met switch-knop.

Het responsive design is bij de overgang niet onopgemerkt gebleven. Op ishare was al snel te lezen: "previously, it was a small disaster to read the ishare e-mail on my android, but with this new version it just looks great!"

Lees ook het social interview met Colin Wells, de community manager van het social business platform ishare van Air France KLM over de ervaringen.

Reacties

één reactie, 22 mei 2013
  • Even een stukje feedback van AFKL:

    Practisch alle reacties zijn zeer positief over de new look en de mobile functionaliteit. Voor ons als Community Managers is het ook een heel stuk makkelijker om ishare uit te leggen aan mensen. Het geheel zit een heel stuk logischer en consistenter in elkaar. Natuurlijk zijn er een aantal klein bugs en - dat is ook te verwachten met zo'n enorme switchover - maar jullie hebben die goed en snel aangepakt. Daarvoor ons dank. Heel positief zijn we over de nieuw online hulp (joyride). Dit werkt heel goed en we vragen ons af of we de help-video's nog nodig hebben. We moeten hem nog een klein beetje tweaken maar hij doet wat hij moet doen.

    We zijn op dit moment druk bezig met de communicatieslag om ishare heen. We zijn nu "officieel" uitgerold en alle interne media hier hebben het over ishare. Als de 'dust settles' kunnen we weer over nieuwe functionaliteiten gaan nadenken. Maar voor nu kunnen we ons members goed helpen elkaar op de nieuw ishare te vinden.